Verkiezing van het Gouden Potlood 2017

Datum: 23 september 2017, vanaf 12:45

Start locatie: Walstraat 2a, 6629 AD Appeltern

Ook dit jaar vindt de Verkiezing van het Gouden Potlood weer plaats, tijdens het Appeltern Tuinenfestival. Het thema dit jaar is “Gevangen” en de acht deelnemende tuinen zullen hun ontwerp tegenover vakbroeders en aanwezige groenmedia verdedigen, die een winnaar zullen kiezen kiezen op basis van het verhaal, de aangelegde tuin en het beste ontwerp, het meest gevarieerde en ‘waardevolle’ materiaalgebruik en het meest inspirerende idee.

De tuinen zijn het resultaat van enkele workshops onder leiding van Michel Lafaille en Jolanda Vreeken, die met elkaar verbonden zijn door het thema ‘Gevangen’, zowel concreet (bijvoorbeeld het opgesloten zijn in beperkingen), als abstract (het gevoel hebben vast te zitten in een denkwijze). Deze tuinen zijn in het vroege voorjaar aangelegd en blijven liggen tot eind 2018.

Programma Gouden Potlood 2017

12.45 uur | Inloop/Ontvangst
13.15 uur | Welkom en opening
13.30 uur | Presentatie per tuin
15.00 uur | Afsluitende borrel in het paviljoen
15.30 uur | Uitreiking Gouden Potlood
16.00 uur | Einde

Voor meer informatie over de deelnemende tuinen en eventuele aanmelding voor het festival, ga naar de website.