Vasteplanten info- & Vriendendag in de Tuinen Mien Ruys.

Datum: 25 april 2021, vanaf 12:00

Start locatie: Moerheimstraat 84, 7701 CG Dedemsvaart

Een dag vol met inspirerende groene informatie over vaste planten, dahlia’s, zomerbloeiers en de 30 verschillende tuinen.

• Speciale gasten:
    Katja Staring, @ dailygreenspiration, journalist, blogger en schrijver van ‘Liefde voor Dahlia’s’ komt deze dag met enthousiasme vertellen over haar liefde voor Dahlia’s en kan alle vragen over deze kleurrijke zomerbol beantwoorden.
  • De Bloemoloog is aanwezig met verkoop van biologische zomerbloeiers zoals, Dahlia’s, Gladiolen, Canna’s en Agapanthus.

Op dit moment is nog onduidelijk of deze dag door kan gaan. Raadpleeg daarom de website www.tuinenmienruys, Facebook en Instagram voor meer informatie en voor opgave voor de lezing van Katja Staring.

Openingstijden van 12.00 tot 17.00 uur.
Entree €9,-, kinderen t/m 16 jaar en studenten €4,-.

Moerheimstraat 84 | 7701 CG Dedemsvaart | 0523 614 774
www.tuinenmienruys.nl | info@tuinenmienruys.nl