Vaste Plantendag in de Tuinen Mien Ruys

Datum: 10 september 2017, vanaf 12:00

Start locatie: Moerheimstraat 84, 7701 CG Dedemsvaart

Op de jaarlijkse vaste plantendag in de Tuinen Mien Ruys, die dit jaar op zondag 10 september zal plaatsvinden, staat beplanting centraal. Er zijn vakmensen uitgenodigd en u kunt de gehele dag terecht in de Tuinen om inspiratie op te doen, informatie te verkrijgen en nieuwigheden te bekijken.
Daarnaast is er deze dag 10% korting bij de plantenverkoop op Het Hof.

Programma van de dag:

12.00-13.00 uur: Demonstratie van de takkenbosoven door bakker Aard Oegema. Er is mogelijkheid om te lunchen en de Tuinen te bekijken

13.00-13.45 uur: Lezing door Laurens Lageschaar, van Lageschaar Vaste Planten, over prairiebeplanting. Lageschaar Vaste Planten heeft dit jaar de beplanting van de daktuin geleverd.

13.45-14.15 uur : Pauze met gelegenheid voor koffie of thee

14.15-15.00 uur: Lezing door Joyce Oomen, van Blooming Business, over eenjarigen in de tuin. Joyce Oomen heeft het beplantingsplan van de Eenjarigenborder in de Tuinen gemaakt.

Voor meer informatie over de Tuinen, zie de website.