Tuinpad Rijneveld

Datum: 29 juli 2017, vanaf 10:00

Start locatie: Rijneveld 2771 XV Boskoop

Het Tuinpad is elke laatste zaterdag van de maand open, van de lente tot de herfst. Bekijk onze mooie kwekerijen, bezoek onze heerlijke restaurantjes en ontmoet leuke mensen. In een sfeervolle omgeving kun je hier genieten van al het moois en lekkers uit Boskoop. Wandelend over de kwekerij of varend in de schouw luister je naar de verhalen van de kweker & de kok. Verhalen over ons landschap, onze geschiedenis en natuurlijk vooral ook over onze Tuinen. Elke maand staan we allemaal klaar om je met veel plezier te ontvangen. Volg de laatste berichten en het programma op facebook en de website www.tuinpadrijneveld.nl/

Aan het Tuinpad Rijneveld doen mee: Restaurant Skoop, Fred Booy, NTs-tuin Plantentuin Esveld, Koffie- en Theeschenkerij Yume, Mr. Blueberry, Rein en Mark Bulk en Sortimentstuin Harry van de Laar.

varen

Tijdens de Tuinpad dagen kun je wandelen over onze paden maar je kunt ook varen door onze sloten. Hiervoor zijn op diverse plekken opstapmogelijkheden. In ieder geval is dit bij Esveld (no-72) en Het Groene Huis (no-23). We varen met typisch Boskoopse vaartuigen de Schouw en de Bok.

Meevaren kost 4,50 euro per persoon.

kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee.

Elke laatste zaterdag van de maand, van maart tot oktober, gaat het Tuinpad open
om: 10.00 uur en
om: 16.00 uur ongeveer sluiten we weer