Tuinevenement: Westerwolde Rijgt (Gr)

Datum: 15 juni 2018 t/m 24 juni 2018 (meerdaags), vanaf --:--

Start locatie: Zie website

Stonefarm Stadskanaal

Westerwolde rijgt 2018

Van 15 t/m 24 juni 2018 in de regio Westerwolde.
Dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.
Tijdens de FAIR op woensdag zijn sommige tuinen dicht. Dat staat duidelijk op de tuinpagina en in het programmaboekje op de website.

Tijdens Westerwolde rijgt zijn meer dan 20 waaronder 2 NTs-tuinen en bijzondere locaties een podium voor (regionale) kunst en cultuur.

De tuinen zijn stuk voor stuk uniek door de verscheidenheid in aanleg, sfeer en grootte en inmiddels bekend om hun kwaliteit.
Ook binnen de uitingen van kunst is de variatie groot.  Bovendien organiseren wij een gevarieerd muziekprogramma met uitvoeringen op onverwachte locaties! Iedere tuin zal daarom een verrassing zijn.

Onze bijzondere locaties zijn de highlights van de regio:
Burcht te Wedde
Museum de Oude Wolden

Gasterij Natuurlijk Smeerling en
Vesting Bourtange.

Zij organiseren speciaal voor Westerwolde rijgt extra activiteiten en openen hun deuren geheel gratis!

Tuinen en bijzondere locaties liggen dicht bij elkaar, de meeste zelfs op fietsafstand en kunnen aan elkaar geregen worden door (fiets)routes.

Tijdens Westerwolde rijgt zijn alle deelnemende tuinen gratis te bezoeken.

Wilt u met een (tuin)groep ons evenement bezoeken, neem dan vooraf contact op met de eigenaren om te weten bij welke tuinen u terecht kunt. Dat zijn er veel, maar niet alle tuinen hebben de mogelijkheid om grote groepen te ontvangen.

Voor meer informatie en de deelnemende tuinen, zie: westerwolde.groningen.nl