Tuinevenement: Vechtdal-Tuinen (Ov)

Datum: 4 augustus 2018 t/m 5 augustus 2018 (meerdaags), vanaf 10:00

Start locatie: Zie website

Vechtdal-Tuinen

In het Vechtdal hebben 4 eigenaren van bijzondere tuinen (waaronder de NTs-tuinen 75 De Kikkerhoek en 96 De Oude Linde)  de handen ineen geslagen om u de mogelijkheid te bieden deze tuinen in één dag te bezoeken.

Vier Vechtdal-tuinen

Eén van de tuinen ligt vlak over de grens in Laar (Duitsland) direct aan de Vecht, één tuin ligt in Radewijk (gemeente Hardenberg) op 500m. van de Duitse grens en de twee andere tuinen kunt u vinden in De Krim (gemeente Hardenberg). Het zijn zeer verschillende tuinen, zowel qua ligging, aanleg als beplanting.

In het weekend van zaterdag 4 en zondag 5 augustus 2018 zijn alle Vechtdal-tuinen van 10.00 tot 17.00 uur geopend. De entree bedraagt € 2,00 per persoon. Voor donateurs is de entree gratis.

Voor de deelnemende tuinen en meer informatie, zie www.vechtdal-tuinen.nl