Tuinevenement: Tuinstruinen (Ov)

Datum: 11 augustus 2018 t/m 12 augustus 2018 (meerdaags), vanaf 10:30

Start locatie: Zie website

Tuinstruinen

LAAT U ZICH VERRASSEN EN BEZOEK OP 9 EN 10 JUNI & 11 EN 12 AUGUSTUS VAN 10.30 TOT 17.00 UUR DEZE TUINEN

MENSENWERK

Water, bomen, vogels en eindeloze rietvelden: De natuur in de Weerribben, omgeving Steenwijk in de Kop van Overijssel.
Ogenschijnlijk ziet het er ongerept uit, maar schijn bedriegt want elke meter grond is hier door de mens gemaakt. In 3 eeuwen tijd groeven de bewoners het veen af om er turf van te maken. Zo veranderde de schop het landschap in een zompig moerasgebied waar smalle stroken land en water elkaar afwisselen.
Mensenwerk!!!
De deelnemers aan Tuinstruinen namen ook de schop ter hand, ze verplaatsten grond, zaaiden gras, plantten bomen en struiken en creëerden hun prachtige tuinen vol bloemen en planten.
Mensenwerk!!!

Dit jaar zullen 6 beeldkunstenaars hun werk in de tuinen tentoonstellen, klik hier voor een impressie.

Kijk op de website voor de deelnemende tuinen en meer informatie: tuinstruinen.nl