Tuinevenement: Tuinpad Rijneveld (ZH)

Datum: 25 augustus 2018, vanaf 10:00

Start locatie: Zie website

Zomerdagen bij Esveld, en de rest van het Tuinpad

Tuinen & Planten, Eten & Drinken, Wandelen & Varen, Luisteren & Vertellen

Het Tuinpad is elke laatste zaterdag van de maand open, van de lente tot de herfst. Bekijk onze mooie kwekerijen, bezoek onze heerlijke restaurantjes en winkeltjes. Ontmoet leuke & interessante mensen. In een sfeervolle omgeving kun je hier genieten van al het moois & lekkers uit Boskoop. Wandelend over de kwekerij of varend in de schouw luister je naar de verhalen van kweker & kok. Verhalen over het landschap, de geschiedenis en natuurlijk vooral ook over de Tuinen. Elke maand staan we allemaal met veel plezier klaar om je te ontvangen. Bij iedere Tuinpad Rijneveld kan er worden gevaren in de typisch Boskoopse vaartuigen de schouw & de bok. Elke maand kun je genieten van een andere speciale Tuinpad-seizoenlunch. Elke maand is er dus wel een andere goeie reden om even te komen tuinen.

Toegang: gratis.

Geopend: 10.00-16.00

Voor meer informatie, zieĀ www.tuinpadrijneveld.nl