Tuinevenement: “Tuinpad Rijneveld” Boskoop (ZH)

Datum: 29 september 2018, vanaf 10:00

Start locatie: Zie website

Eetbaar Boskoop, al het Lekkere & Schone van Boskoop

Tuinpad Rijneveld

Tuinen & Planten, Eten & Drinken, Wandelen & Varen, Luisteren & Vertellen

Het Tuinpad is elke laatste zaterdag van de maand open, van de lente tot de herfst. Bekijk de mooie kwekerijen, bezoek de heerlijke restaurantjes en ontmoet leuke mensen. In een sfeervolle omgeving kun je hier genieten van al het moois en lekkers uit Boskoop. Wandelend over de kwekerij of varend in de schouw luister je naar de verhalen van de kweker & de kok. Verhalen over het landschap, de geschiedenis en natuurlijk vooral ook over de Tuinen. Elke maand staan ze allemaal klaar om je met veel plezier te ontvangen. Bij iedere Tuinpad Rijneveld kan er worden gevaren in de typisch Boskoopse vaartuigen de schouw & de bok. Elke maand kun je genieten van een andere speciale Tuinpad-seizoenlunch. Dus elke maand is er wel een andere goeie reden om even te komen tuinen.

U bent welkom op 29 september van 10.00 tot 16.00 uur.

Voor meer informatie: www.tuinpadrijneveld.nl