Tuinevenement: “Tuinpad Rijneveld” Boskoop (ZH)

Datum: 28 april 2018, vanaf 10:00

Start locatie: Zie locaties

Elke laatste zaterdag van de maand in de periode maart tot en met oktober is het één groot plantenfeest aan het Rijneveld in Boskoop. Bekijk deze mooie kwekerijen, bezoek de heerlijke restaurantjes en ontmoet leuke mensen. In een sfeervolle omgeving kun je hier genieten van al het moois en lekkers uit Boskoop. Wandelend over de kwekerij of varend in de schouw luister je naar de verhalen van de kweker & de kok. Verhalen over het landschap, de geschiedenis en natuurlijk vooral de over onze Tuinen. Elke maand staan we allemaal klaar omje met veel plezier te ontvangen. Bij iedere Tuinpad Rijneveld kan er worden gevaren in de typisch Boskoopsevaartuigen de schouw & de bok. Dus elke maand is er wel een andere goeie reden om even te komen tuinen. Volg de laatste berichten en ons programma op facebook en de website (www.tuinpadrijneveld.nl).

Locaties:
 Restaurant Skoop, Alphenseweg 8