Tuinevenement: Tuinenroute binnen de Tulpenroute in de Noordoostpolder (Fl)

Datum: 21 april 2018 t/m 6 mei 2018 (meerdaags), vanaf 10:00

Start locatie: Zie websites

Tuinenroute binnen de Tulpenroute in de Noordoostpolder (Flevoland)

Van 20 april tot en met 6 mei is de jaarlijkse “Tulpenroute in de Noordoostpolder”. Deze bewegwijzerde route, van ongeveer 120 km., voert het bezoek langs ruim 1000 hectare bloeiende tulpen en is in 2009 al door National Geographic uitgeroepen tot één van ’s werelds mooiste autoroutes! Diverse bedrijven openen hun poorten, om het publiek te laten kennismaken met de vele polderproducten. De eigenaren van vier bijzondere boerderijtuinen organiseren een ‘Tuinenroute’: de tuinen zijn dan dagelijks geopend. Ondanks dat het nog vroeg in het jaar is, kunt u hier al volop genieten van de duizenden voorjaarsbollen (w.o. 200 verschillende Narcissensoorten), van de honderden Helleborussen en van vele andere vroegbloeiende vaste planten, heesters en bomen. De “Tuinenroute” is ook goed te doen op de fiets: van tuin 1 via tuin 2, naar tuin 3 en 4 is ongeveer 19 km.

Deelnemende tuinen:
De Stekkentuin te Espel www.destekkentuin.nl
De Tuinen van Lipkje Schat te Bant www.lipkjeschat.nl
De Goldhoorn Gardens te Bant www.goldhoorngardens.nl
De Pegasushof te Bant www.pegasushof.nl

De tuinen zijn rolstoelonvriendelijk
Dagelijks open van 10.00 – 17.00 uur
Groepen op afspraak.
Er wordt entree gevraagd.
Dag arrangementen mogelijk.

Contactadres voor meer inlichtingen over de Tuinen- en over de Tulpenroute:
Wies Voesten Espel.
Telefoon : +31(0)527 27 1327