Tuinevenement: Tuinen in de Kop van Overijssel (Ov)

Datum: 2 september 2018, vanaf 11:00

Start locatie: Zie website

De Maartjestuin border

Tuinen in de Kop van Overijssel

Vier tuinen openen hun tuinhekken in tuinen in de kop van Overijssel.

U kunt een leuke dag uit plannen door een bezoek aan deze vier tuinen te brengen, die alle vier in de kop van Overijssel liggen. Hof aan de Reune en de Maartjestuin liggen beide aan landgoed de Eese en de Vriendenhof ligt in het waterrijke gebied van Wanneperveen. In het Sint Jansklooster vindt u de tuin van Geke Rook. Aan de zuidoost kant vindt u De Maartjestuin en aan de noordwest kant Hof aan de Reune met precies in het midden Landgoed Heerlijkheid de Eese. Om van de ene tuin naar de andere tuin te reizen (ongeveer 5 km), komt u over het landgoed, daar kunt u bijvoorbeeld een leuke wandeling maken, u ziet hier een oud kasteeltje met een slotgracht, de paardenstallen, het rentmeesterhuis en even verder op het grote Landhuis, dit alles gelegen in weilanden omheind met beukenhagen en natuurlijk de bossen.

Zondag 17 juni, zondag 22 juli, zondag 2 september van 11:00 – 17:00 uur.

Entree €3,- per persoon per tuin op de open dagen. Inclusief koffie en thee.

Tuinclubs zijn welkom op afspraak,
desgewenst ook ‘s avonds.

Het gaat om vier tuinen, waarvan 3 NTs-tuinen: 98 (Tuin van Geke Rook), 100 (De Vriendenhof) en 103 (Hof aan de Reune).

Voor meer informatie, zie www.tuinenkijkenindekop.nl