Tuinevenement: Tuin-Hof-Garden route (Fl)

Datum: 16 juni 2018 t/m 17 juni 2018 (meerdaags), vanaf 10:00

Start locatie: Zie tuinen

foto van Tuin-Hof-Garden.

Tuin-Hof-Garden route

Deze drie NTs-tuinen, in de Noordoostpolder, open voor u de deuren tijdens de Tuin-Hof-Garden route!
Tuinclubs zijn, op afspraak, van harte welkom zijn. U kunt zelf bepalen of u één of meerdere tuinen bezoekt.
De afstand tussen deze 3 tuinen is totaal ca 15 km.

De drie tuinen die te bezoeken zijn:

Ellen’s TUIN, Het Waterland 56, 8302 XD Emmeloord www.facebook.com/ellen’s tuin en www.ellenstuin.nl
Stadstuin met hoogte verschillen, vijver, terrassen en weelderige beplanting. (Groepen tot ca. 20 personen)

De AppelHOF, Blokzijlerdwarsweg 2, 8316 RA Marknesse www.facebook.com/Toeschke’s tuin
Weelderige cottage tuin rond de woning en brocante.
(Grote groepen zijn geen probleem)

Lancaster GARDEN, Lindeweg 6, 8305 AM Emmeloord www.facebook.com/Ank Nienhuis
Grote landschapstuin met strakke vijvers en hagen met daarin losse beplanting. Tevens klein kwekerijtje.
(Grote groepen zijn geen probleem)

Arrangementen mogelijk: koffie/thee met lekkers en lunches

Entree: 3,00 euro p.p, per tuin. Donateurs gratis.

Voor meer informatie:

ellenstuin@ziggo.nl