Tuinevenement: Themadagen Kwekerij in Goede Aarde (Ze)

Datum: 6 juli 2018 t/m 8 juli 2018 (meerdaags), vanaf 10:00

Start locatie: Zie website

Astrantia 'Roma' (foto: Truus Klok)

Borderplantendagen 6-7-8 juli

De  belangrijkste evenementen van het seizoen, waarin we graag onze tuin met u delen en tevens willen laten zien dat planten kweken in ons bloed zit U mag een extra grote collectie verwachten met daarbij ook planten die voor de eerste keer in het seizoen aangeboden zullen worden.  In ieder geval: zet de data vast in uw agenda! Kwekerij In Goede Aarde nodigt u van harte uit.

Op het moment dat de zomer oneindig lijkt te duren, spreek de tuin tot de verbeelding. Borders vol met kleurige en geurende bloemen; overweldigend en inspirerend. Ons beste beentje voor. Het meest overtuigende hebben we in de kwekerij als een groot boeket geschikt, het is daar zoeken naar een leeg plekje. Vlinders, zoemers en zeker ook een gezellige sfeer; alles wat een tuinier gelukkig maakt zal aanwezig zijn.

Openingstijden  van deze  In Goede Aarde kwekerijdagen;

• vrijdag: 10.00 tot zonsondergang,  zaterdag én zondag: 10.00-17.00
  •  Gratis toegang
  •  koffiefooitjes voor KWF en stichting PASpoort.

Voor meer informatie: www.kwekerij-ingoedeaarde.nl