Tuinevenement: Thema- en Open Tuindagen Kwekerij Jacobs (Gr)

Datum: 23 juni 2018 t/m 24 juni 2018 (meerdaags), vanaf 09:00

Start locatie: 5e Dalweg 4 9699 TS Vriescheloo

“VASTE PLANTENDAGEN”

23 en 24 juni van 09:00 tot 17:00 uur

Op deze dagen besteden we extra aandacht aan het belang en de toepassing van vaste planten in de tuin. In de bij de kwekerij gelegen “Open Tuin” staan ruim 2500 soorten in zogenaamde moerborders waarin de meeste exemplaren als volwassen plant zijn te bewonderen. Een deel daarvan staat dan uitbundig te bloeien.

Vanzelfsprekend hebben we tijdens de Vaste Plantendagen een royale collectie planten en siergrassen in de verkoop, is elke plant weer helemaal zelf gekweekt, blijft de entree nog steeds GRATIS en staan koffie & koek tegen een kleine vergoeding weer voor u klaar!

We nodigen u dan ook van harte uit!

Kwekerij Jacobs

5e Dalweg 4