Tuinevenement: Thema- en Open Tuindagen Kwekerij Jacobs (Gr)

Datum: 15 september 2018 t/m 16 september 2018 (meerdaags), vanaf 09:00

Start locatie: 5e Dalweg 4 9699 TS Vriescheloo

“GRASSENDAGEN”

15 en 16 september van 09:00 tot 17:00 uur

Ieder jaar zijn ze opnieuw zeer onder de indruk van de schoonheid van veel siergrassen. Veel tuinbezoekers verbazen zich met ons over het “wuivende zilver” in combinatie met Heleniums, Asters, Cimicifuga’s, Persicaria’s, Sanguisorba’s en andere laatbloeiende vaste planten. Van de vele fijne en enthousiaste reacties genieten zij jaarlijks minstens zoveel! Vanzelf willen zij daarom de werkelijk goede eigenschappen van siergrassen wat meer onder uw aandacht brengen. Allemaal meer dan voldoende redenen voor de viering van ons jaarlijkse pluimenfeest: de Grassendagen!

Zoals gebruikelijk hebben ze naast een breed assortiment begeleidende vaste planten weer een royale collectie siergrassen en in de verkoop waaronder heel wat eigen selecties! Verder is alles weer van eigen kweek, blijft de entree nog steeds GRATIS en staan koffie en koek tegen een kleine vergoeding weer voor u klaar!

Ze nodigen u dan ook van harte uit om te komen kijken!

Voor meer informatie, zie: www.kwekerijjacobs.nl