Tuinevenement Struinen in Haagse Tuinen (ZH)

Datum: 24 juni 2017 t/m 25 juni 2017 (meerdaags), vanaf 11:00

Start locatie: Zie website

Struinen in Haagse Tuinen

Eens in de twee jaar openen Haagse tuinenbezitters hun (tuin)deuren. U kunt dan tuinen bezoeken die normaal gesloten zijn voor het publiek. Boekjes, die tevens gelden als toegangsbewijs, zijn vanaf een maand voor het opentuinenweekend verkrijgbaar bij diverse verkoopadressen. Het betreden van de tuinen is op eigen risico.

Struinen in Haagse Tuinen 2017

Het opentuinenweekend 2017 vindt plaats op 24 en 25 juni 2017 van 11.00 tot 17.00 uur. Er zijn dit jaar ongeveer 40 deelnemende tuinen. In het boekje staat of de tuinen op zaterdag, zondag of op beide dagen geopend zijn. Het boekje bevat ook enkele plattegronden.

Toegankelijkheid voor mindervaliden

Sommige tuinen zijn alleen bereikbaar via een trap. Als dit het geval is, staat het aangegeven bij de omschrijving van de tuin. De deelnemende tuinen zijn voor het merendeel privétuinen, met relatief smalle paden die bij regen mogelijk glad zijn.

Toiletten en horeca

Bij de deelnemende tuinen is het niet mogelijk gebruik te maken van het toilet. In een enkele tuin is iets te drinken maar over het algemeen is dat niet het geval. Tijdens de route komt u voldoende horeca tegen waar u iets kunt eten en drinken en van het toilet gebruik kunt maken.

Voor meer informatie: struineninhaagsetuinen.nl