Tuinevenement: Rondje Tuinen Twente (Ov)

Datum: 7 juli 2018 t/m 8 juli 2018 (meerdaags), vanaf --:--

Start locatie: Zie website

Rondje Tuinen Twente

Het Rondje Tuinen Twente wordt georganiseerd door verschillende tuinen in Twente. Elke tuin kent zijn eigen charme en pracht.

Voor een grassentuin met grassenkwekerij gaat u langs bij DG Kwekerij in Daarlerveen.

Een mooi boeket plukken in de pluktuin bij De Lindetuinen in Den Ham.

Voor een harmonieuze tuin met borders in dezelfde kleurtoon kun je terecht bij Olgarden in Delden.

Voor een sprankelende boerderijtuin ga je naar ’t PlantZoentje in Albergen.

Een spontane tuin met hobbykwekerij en een Dierama-proefveld bij De Jagertjeshof in Aadorp.

Zelf plukken of een bijzonder boeket laten samenstellen in Pluktuin Hesselerhof in Borne.

Kijk voor een gevarieerde tuin met wadi en bijzondere zichtlijnen bij Meiershof in Delden.

Engelse wilde borders tussen strakke hagen, verborgen hoekjes en zitjes, vogels en een bijenstal bij De Haarboershof in Wierden.

Voor een landelijk gelegen tuin met borders op kleur en verrassende zitjes ga je naar Tuin De Weide in Langeveen.

Of bekijk de tuin van de familie Harms met veel variatie, bloemen, grassen, vijvers, glaswerk en leuke zithoeken.

De Nijreeshof is een tuin met tuinkamers in verschillende sferen.

In onderstaande weekenden kunt u deze tuinen bezoeken. Entree is verschillend per tuin.Controleer wel altijd even welke tuinen er in een bepaald weekend meedoen (zie website).

Voor meer specifieke informatie over de tuinen kunt u op de naam van de tuin klikken. Stel zo uw eigen Rondje Tuinen Twente samen. Op de website staat een handig schema waarin u in een oogopslag kunt zien welke tuinen u kunt combineren.

Rondje Tuinen Twente weekenden 2018

9 en 10 juni

7 en 8 juli

11 en 12 augustus