Tuinevenement: Open tuinendag Utrecht (Ut)

Datum: 30 juni 2018, vanaf --:--

Start locatie: Zie website

Open tuinendag Utrecht

Op zaterdag 30 juni 2018 vindt de achtste Open Tuinendag Utrecht plaats. Verborgen achter de gevels en poorten van de historische binnenstad liggen de Utrechtse stad-en binnentuinen: groene oases van rust en verrassende staaltjes tuinarchitectuur. Tijdens de Open Tuinendag Utrecht worden van 10.00- 17.00 uur zo’n 50 tuinen van particulieren (waaronder drie NTs-tuinen), musea en andere instellingen opengesteld. De Open Tuinendag Utrecht geeft geïnteresseerden een unieke gelegenheid om eenmalig van bijzondere tuinen te genieten die gedurende de rest van het jaar niet toegankelijk zijn.

Voorverkoopadres: VVV-Utrecht, Domplein 9

Voor meer informatie: opentuinendagutrecht.nl