Tuinevenement: “Open Dagen De Boschhoeve” Wolfheze (Ge)

Datum: 6 juli 2018 t/m 7 juli 2018 (meerdaags), vanaf 10:00

Start locatie: Zie website

6) dahlia- en tuinbrocantedgn _VEU7560

Dahlia- en Tuinbrocantedagen

Dahlia en Tuinbrocante dagen vr. 6 en za. 7 juli, vr. 13 en za. 14 juli van 10.00 – 17.00 uur.

Van de lang doorbloeiende zomerbollen kunnen we ieder jaar weer intens genieten. We kweken een mooie collectie van deze bollen/knollen op in grote potten.
Ze beginnen nu te bloeien of tonen hun veel belovende knoppen. Er is uitgebreid keus uit, veelal donkerbladige, dahlia’s, bijzondere Tulbaghia’s, diverse soorten Agapanthus, verschillende grote en kleine Eucomis soorten, Galtonia, Crocosmia, Rhodohypoxis en Begonia.

Ook dit jaar zijn er tijdens deze dagen gasten met een aantrekkelijk aanbod tuinbrocante uit binnen- en buitenland om de tuin of het terras mee te verfraaien: oude vazen, serviezen en kannen, tweede hands bankjes, stoelen en tafels, houten voorraadkisten en ouderwetse manden.
Tevens bevinden zich in de grote schuur de stands met brocante van De Boschhoeve en met serviezen van Tineke van der Maas (De Engelse Serre).

In de theeschenkerij kunt u terecht voor koffie en thee met lekkernijen en de tuin is geopend voor alle bezoekers.
In de pluktuin kunnen de eerste zomerboeketjes geplukt worden.
Vrije toegang.

Voor meer info, zie boschhoeve.nl