Tuinevenement: Open Dagen De Boschhoeve (Ge)

Datum: 15 september 2018, vanaf 10:00

Start locatie: Boshoeve 3 6874 NB Wolfheze (bij Arnhem)

Oogstfair

za. 15 september van 10.00 – 17.00 uur.

Met deze sfeervolle markt sluiten ze het tuinseizoen af. In een nog volop bloeiende tuin, waarbij ze elk jaar de moestuin rijkelijk versieren met een deel van de oogst van afgelopen seizoen.
Kom vooral kijken en genieten in deze moestuin en proeven en ruiken in de boomgaard en op  het erf bij de kramen vol met heerlijkheden als: knoflooksoep, jams en chutneys, smakelijke bessen en aardappelen, appels van oude rassen, imkerijproducten, worst en boerderijzuivel, sap en wijn.
Bovendien vindt u op de markt tuinontwerpen en tuintijdschriften, prachtige najaarsboeketten, herfstbloemwerk en allerlei herfstvruchten, potten en zaden, gereedschap, Engelse serviezen en brocante, tuinkunst en keramiek.

Gastkwekers: Hein Meeuwissen/Rita van der Zalm: zakken vol bollen en knollen en vele bruikbare adviezen, Esther Kuiler (tuinder van  De Ommuurde Tuin): biologische aardappelen, pompoenen, groenten en kruiden, kwekerij Eemlook: vele soorten knoflookbollen en heerlijke soep.

Bij de Plantendokter kunt u terecht voor raad en daad bij ziekten en plagen in uw tuin. Neem vooral een deel van de zieke of aangetaste plant mee.
U bent ook welkom in de nog rijk bloeiende pluktuin voor het plukken van een sfeervol herfstboeket.
In de theeschenkerij serveren we verse koffie en thee met allerlei zoete en hartige lekkernijen.
Entree € 4.= , kinderen tot 12 jaar gratis.

Voor meer informatie, zie boschhoeve.nl