Tuinevenement: Open Dagen De Boschhoeve (Ge)

Datum: 18 augustus 2018, vanaf 10:00

Start locatie: Boshoeve 3 6874 NB Wolfheze (bij Arnhem)

Clematis-, Rozen- en Specialiteitenmarkt

za. 18 augustus van 10.00 – 17.00 uur.

Dé gelegenheid om een uitgekiende combinatie van clematis en bijpassende roos aan te schaffen! Tevens zijn collega-kwekers uitgenodigd met hun allernieuwste specialiteiten op plantengebied.
De clematiskwekers Marco de Wit uit Boskoop en Wilhelm Krüse uit Duitsland komen met een uitgebreid assortiment clematissen, van zowel voorjaars- en zomerbloeiende, als groot- en kleinbloemige. Ook dit jaar zullen de allernieuwste cultivars verkrijgbaar zijn. Kwekerij De Boschhoeve biedt de rijkbloeiende viticella soorten aan.

Rozenkwekerij Rozenrijk komt met prachtige, gezonde rozen, kwekerij Ekkelboom: alpine- en liefhebbersplanten, kwekerij ‘Aan de Dijk’: schaduwplanten en grassen, De Tuinfee: klimvormen en steunmateriaal voor planten.

Lezing van Ton Hannink over het gebruik van clematis in de tuin, om 11.30 uur in de grote schuur.
Leden van de Wageningse bloemschikclub maken prachtige bloemstukken waarin de sierlijke clematisbloemen zijn verwerkt.

In de tuin is de ‘mooie moestuin’ op zijn hoogtepunt, evenals de grote nazomerborders langs het grasveld. In de pluktuin is  volop gelegenheid een prachtig zomerboeket te plukken.
Entree € 4.= , kinderen tot 12 jaar gratis.

Contact:
Dineke Logtenberg
Boshoeve 3
6874 NB Wolfheze (bij Arnhem)
fax 026-4821574
info@boschhoeve.nl