Tuinevenement: Limburgse Bloembollenroute

Datum: 22 april 2018, vanaf 10:00

Start locatie: Zie tuinen

Limburgse Bloembollenroute

Tijdens de dagen van 15, 22, 29 april en 6 mei stellen twee NTs-tuinen zich gezamenlijk voor u open.

Tuin nummer 320 Brookergarden

Brookergarden is een gastvrije tuin met vloeiende lijnen, uitgebalanceerde hoeken en hagen om het geheel spannend te houden. De combinaties van vaste planten en de entourage geven een landelijke en rustige uitstraling. Er bevinden zich drie vijver partijen, een berceau met rozen en een oranjerie in de tuin.

5.500 m².

Adres: Brookerhofweg 16, 5926 VB Hout-Blerick

Tuin nummer 321 De Carishof

Parkachtige vergezichtentuin met hagenstructuren rondom een monumentale carréboerderij (1640). Met bloemenborders, natuurlijke poel, beekje, authentiek bakhuis, orangerie, boom- en fruitgaarden, het geheel fraai ingepast in het omringende heuvellandschap. In het voorjaar zijn de borders ingevuld met duizenden bloembollen in uitgekiende kleurencombinaties, gedurende de zomer overheersen vaste planten, deels ook op soort en kleur en aangevuld met eenjarigen. Terras met consumpties.

3.750 m².

Adres: Retersbekerweg 12, 6343 PK Klimmen

Entree: 3,00 euro per tuin.

Website: www.decarishof.nl