Tuinevenement: Hoffelijke Tuinen (Ov)

Datum: 7 juli 2018 t/m 8 juli 2018 (meerdaags), vanaf --:--

Start locatie: Zie website

Hoffelijke Tuinen

Indrukwekkende tuinen, erven en landgoederen. Ze zijn kenmerkend voor het landschap in Noordoost-Twente. Bij “Hoffelijke Tuinen” krijgt u de kans deze bijzondere kant van Noordoost-Twente te ontdekken.

Entree

U kunt bij de tuinen entree betalen. Voor de particuliere tuinen van Jos en Dieta Engbers, Ben en Leny Leushuis en Ton en Ria Bruns bedraagt de entree € 3,- p.p, donateurs krijgen gratis toegang. Kinderen onder de 12 jaar mogen onder begeleiding gratis naar binnen. Voor meer informatie over de entree van de tuinen van Singraven en Wonderryck kunt u terecht op de betreffende websites.

Groepen

Voor groepen groter dan 10 personen die de particuliere tuinen willen bezoeken graag vooraf aanmelden met het formulier op de betreffende tuinpagina.

Geopend

Op 9 en 10 juni, 7 en 8 juli. Onder de deelnemende tuinen vallen vier NTs-tuinen:

83, Landgoed Singraven

81, Hoffelijke Tuuinen