Tuinevenement: “Groentendagen” De Kleine Plantage (Gr)

Datum: 26 mei 2018 t/m 27 mei 2018 (meerdaags), vanaf 10:00

Start locatie: Handerweg 1, 9967 TC Eenrum

GROENTENDAGEN

Uitsluitend voor dit weekend wordt een mooi sortiment exquise, vergeten en onvergetelijke groenteplanten gekweekt door studenten van de biologische landbouwschool Warmonderhof. ‘De Groene Luwte’ en Ria Loohuizen zijn er met hun boeken, proeverijen en heerlijkheden van het land. Het Blauwe Huis is er met kruiden en kruidenmengsels. Cider komt van de Ciderwinkel.
Open van 10.00-17.00 op 26 en 27 mei. Gratis toegang.

Contactgegevens:

Fleur van Zonneveld en Eric Spruit

Handerweg 1, 9967 TC Eenrum

info@dekleineplantage.nl

www.dekleineplantage.nl

In het weidse Groninger landschap is al meer dan 25 jaar deze mooie tuin bij de kwekerij te bewonderen. Lange zichtassen verbinden de verschillende tuindelen die elk een andere sfeer hebben, maar samen een harmonisch geheel vormen. Vooral het schaduwgedeelte onder de bomen is indrukwekkend met grote bladvormen en vele tinten groen. Het laat zien wat op moeilijke plekken mogelijk is.