Tuinevenement: De Groene Route (NH)

Datum: 14 juli 2018 t/m 15 juli 2018 (meerdaags), vanaf 10:00

Start locatie: Zie website

De Groene Route

De Groene Route deelnemers bieden bezoekers veel groene inspiratie en moedigen graag aan tot meer milieu- en diervriendelijk tuinieren en een grotere diversiteit in tuin en natuur.

Ze willen je graag laten genieten van de prachtigste privé-tuinen, creatieve groen-ontwerpen en het assortiment planten van passievolle kwekers in Noord-Holland. Duurzaamheid en milieubewust werken staat bij allen hoog in het vaandel.

Zij inspireren je graag om aan de slag te gaan in de eigen tuin, met verfrissende voorbeelden en adviezen, nieuwe ontwerpen, planten, bloemen en groenten… Of kom gewoon puur genieten van al het moois!
Ieder jaar organiseren ze een aantal open dagen waarop je een zelf gekozen rondje kunt rijden langs diverse deelnemers, Lekker tuinen-struinen en daarna de mooiste planten direct aanschaffen bij duurzaam werkende kwekerijen.

Voor meer informatie :degroeneroute.nl