Tuinevenement: De Betuwse Tuinenroute (Ge)

Datum: 18 augustus 2018 t/m 19 augustus 2018 (meerdaags), vanaf 10:00

Start locatie: Zie website

De Betuwse Tuinenroute

Liefhebbers van tuinen, planten, bomen, vijvers, natuur, Betuwse boomgaarden, uiterwaarden, u bent hier op de juiste plek als u informatie wilt inwinnen over de mooie tuinen die gratis opengesteld worden in het kader van de Betuwse Tuinenroute.

Wij, tuineigenaren, hebben geen meesterwerken geschilderd, geen prijzen gewonnen en tóch hebben we wonderen geschapen. Met tijd, vaardigheid, bezieling en liefde hebben wij tuinen gecreëerd.

Wij wensen u veel plezier bij het bezoek aan onze website en hopen u te mogen begroeten bij de openstelling van onze tuinen.

Zaterdag 9 en zondag 10 juni 2018

Zaterdag 18 en zondag 19 augustus 2018

Open van 10:00 tot 17:00

Voor meer informatie en de deelnemende tuinen, zie: betuwsetuinenroute.nl