Tuinevenement: “Boskoopse plantendag & kunstmarkt” Boskoop (ZH)

Datum: 21 mei 2018, vanaf 10:00

Start locatie: Zie locaties

Al een aantal jaren op rij is het op tweede Pinksterdag tijd voor de Boskoopse plantendag en kunstmarkt. Tijdens dit evenement kunt op twee locaties aan het rijneveld genieten van de combinatie tussen groen en kunst. Bij PlantenTuin Esveld exposeren kunstenaars in de kas, maar ook buiten. Er is live muziek en uiteraard zijn er een heleboel prachtige plantjes. Het koffie- en theehuis Yume voorziet u met alle plezier van heerlijk huisgemaakt gebak en overheerlijke koffie. Op de tweede locatie, sortimentstuin Harry van de Laar, is het al net zo gezellig. Kraampjes met kunst in een prachtige botanische omgeving… echt leuk!

Locaties:

Openingstijden: 10:00 – 17:00 uur