Tuinevenement: Bijzondere tuinenroute Oldebroek (Ge)

Datum: 5 juli 2018, vanaf 10:00

Start locatie: Bovendwarsweg 114, 8096 PS Oldebroek.

Afbeeldingsresultaat voor ons joppe

Bijzondere tuinenroute Oldebroek

31 mei tot en met 13 september 2018 zijn iedere donderdag drie tuinen gezamenlijk open van 10.00 – 16.30 uur. Eén van deze tuinen is NTs-tuin 153 Kijk- en Theetuin “Ons Joppe”. De tuinen vragen u om een vrijwillige bijdrage. Wees welkom!

Kijk- en Theetuin ‘Ons Joppe’

Familie Bredewout

Bovendwarsweg 114, 8096 PS Oldebroek.

g.bredewout@telfort.nl

www.onsjoppe.nl

Extra info tuin: eigen kwekerij en/of verkoop, honden aangelijnd toegestaan, (gedeeltelijk) voor invaliden toegankelijk.

Er valt veel te zien in deze tuin/theetuin, gelegen aan een bosrijke weg en aangelegd door twee fanatieke tuiniers. Hij bevat een aantal kleurrijke borders, diverse zitjes vanwege de theetuin, twee vijvers, een verzameling Salvia’s en Dahlia’s, een brocanteschuurtje en hobbykwekerij.

1.800 m².