Tuinevenement: Agapanthus- en Kasteeltuinmarkt (Ge)

Datum: 21 juli 2018, vanaf 11:00

Start locatie: Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal.

Afbeeldingsresultaat voor Agapanthus Markt

Agapanthus- en Kasteeltuinmarkt

21 juli 2018

Agapanthus- en kasteeltuinmarkt.

Kwekers van deze bijzondere kuipplant komen met hun planten, de op Rosendael reeds aanwezige agapanthuscollectie versterken en bieden ook hun planten te koop aan! Daarnaast zijn er informatiesessies over de verzorging en kan men tijdens deze dag ook andere planten, streekproducten, ansichten, antiek en curiosa en topkwaliteit tuingereedschap kopen. Geniet van de mooie vertrekken van het kasteel en ook het park is een bezoek waard!

Tijd: tussen 11.00 – 17.00 uur (doorlopend).
Kosten: volwassenen € 5,00. Bezoek kasteel, meerprijs € 5,00. Donateurs GLK en museumkaarthouders  € 5,00. Kasteelbezoek gratis voor donateurs en museumkaarthouders.
Adres: Kasteel en Park Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal.
Informatie: tel. (026) 364 46 45 of rosendael@glk.nl.