Tuinenroute Noordoostpolder (FL)

Datum: 21 april 2017 t/m 7 mei 2017 (meerdaags), vanaf 10:00

Start locatie: Zie tuinen

Van 21 april tot en met 7 mei is de jaarlijkse “Tulpenroute in de Noordoostpolder”

Deze bewegwijzerde route, van ongeveer 100 km., voert het bezoek langs ruim 1000 hectare bloeiende tulpen en is in 2009 al door National Geographic uitgeroepen tot één van ’s werelds mooiste autoroutes!!

Diverse bedrijven openen hun poorten, om het publiek te laten kennismaken met de vele polderproducten.

De eigenaren van vier prachtige boerderijtuinen organiseren een ‘Tuinenroute’: de tuinen zijn dan dagelijks geopend. Ondanks dat het nog vroeg in het jaar is, kunt u hier al volop genieten van de duizenden voorjaarsbollen (w.o.  200 verschillende Narcissensoorten), van de honderden Helleborussen en van vele andere vroegbloeiende vaste planten, heesters en bomen.

De “Tuinenroute” is ook goed te doen op de fiets: van tuin 1 via tuin 2, 3 en 4 terug naar tuin 1 is ongeveer 19 km.

Deelnemende tuinen:

De Stekkentuin                       te Espel   www.destekkentuin.nl

De Tuinen van Lipkje Schat  te Bant     www.lipkjeschat.nl

De Goldhoorn Gardens          te Bant     www.goldhoorngardens.nl

De Pegasushof                       te Bant      www.pegasushof.nl

–> In De Stekkentuin is tevens een schilderijen expositie: de schilderessen zullen afwisselend aanwezig zijn.

Belangrijke info

De tuinen zijn rolstoelonvriendelijk

Dagelijks open van 10.00 – 17.00 uur

Groepen op afspraak.