Tuinenroute binnen de Tulpenroute, Noordoostpolder

Datum: 16 april 2021 t/m 9 mei 2021 (meerdaags), vanaf 10:00

Start locatie:

Deze bewegwijzerde route, van ongeveer 100 km, voert u langs ruim 1.000 hectare bloeiende tulpen en is jaren geleden al door National Geographic uitgeroepen tot één van ’s werelds mooiste autoroutes!!
Diverse bedrijven openen hun poorten om het publiek kennis te laten maken met de vele polderproducten.

De eigenaren van vier prachtige boerderijtuinen organiseren een ‘Tuinenroute’: de tuinen zijn dan dagelijks geopend. Ondanks dat het nog vroeg in het jaar is, kunt u hier al volop genieten van de duizenden voorjaarsbollen (w.o. 200 verschillende Narcissensoorten), van de honderden Helleborussen en van vele andere vroegbloeiende vaste planten, heesters en bomen.
De “Tuinenroute” is ook goed te doen op de fiets: van tuin 1 via tuin 2 en 3 naar tuin 4 is ongeveer 19 km.

Deelnemende tuinen:
** De Stekkentuin te Espel www.destekkentuin.nl
** De Tuinen van Lipkje Schat te Bant www.lipkjeschat.nl
** De Goldhoorn Gardens te Bant www.goldhoorngardens.nl
** De Pegasushof te Bant www.pegasushof.nl

– De tuinen zijn rolstoelonvriendelijk
– Dagelijks open van 10.00 – 17.00 uur
– Groepen op afspraak.
– Er wordt entree gevraagd.
– Dag arrangementen mogelijk.
– We houden ons aan de regels van het RIVM: de tuinen zijn groot genoeg om rekening met elkaar te houden.

Contactadres voor meer inlichtingen over de Tuinen-/Tulpenroute:
Wies Voesten Espel, E wies@destekkentuin.nl; www.destekkentuin.nl