Tuinen Ronde Brummen (Ge)

Datum: 13 augustus 2017, vanaf 11:00

Start locatie: Arnhemsestraat 39, 6971 AP Brummen

Tuinen Ronde Brummen

In 2017 is “de Brummense Overtuin” geopend gedurende twee zondagen.
In de maand juni: 11 juni en in de maand augustus: 13 augustus.

Deze twee open tuin zondagen maakt “de Brummense Overtuin” deel uit van het tuinevenement “Tuinenronde Brummen” waarbij te gelijkertijd twee van de mooiste tuinen van Brummen hun tuinpoorten openen voor tuinliefhebbers. Dit zijn “Tuin aan ’t Leusveld” en “de Brummense Overtuin” .

Op de open tuinzondagen zijn de 2 tuinen van 11.00 uur tot 17.00 uur geopend. De entree voor “de Brummense Overtuin” is € 4,00.

Op zondag 13 augustus is de entree voor “de Brummense Overtuin” gratis voor NTS pashouders op vertoon van hun pas.De  regel van de N.T.S is dat uitsluitend de pashouder gratis entree heeft ,dus geldig voor 1 persoon!

Bij “de Brummense Overtuin” is het mogelijk om honden aangelijnd mee de tuin in te nemen. Zij mogen echter niet op het gazon. Bij de andere deelnemende tuin dient u zelf te informeren of dit mogelijk is.

Adresgegevens:
Arnhemsestraat 39