Tuinen in de kop van Overijssel (OV)

Datum: 3 september 2017, vanaf 11:00

Start locatie: ww.tuinenkijkenindekop.nl

Drie tuinen openen hun tuinhekken in tuinen in de kop van Overijssel.

U kunt een leuke dag uit plannen door een bezoek aan deze drie tuinen te brengen, die alle drie in de kop van Overijssel liggen. Hof aan de Reune ligt aan landgoed de Eese, de Vriendenhof ligt in Wanneperveen en en de tuin van Geke Rook ligt bij Sint Jansklooster.

Aan de zuidoost kant vindt u de tuin van Geke Rook en aan de noordwest kant Hof aan de Reune met in het midden Landgoed Heerlijkheid de Eese. Om van de ene tuin naar de andere tuin te reizen komt u over het landgoed, daar kunt u bijvoorbeeld een leuke wandeling maken, u ziet hier een oud kasteeltje met een slotgracht, de paardenstallen, het rentmeesterhuis en even verder op het grote Landhuis, dit alles gelegen in weilanden omheind met beukenhagen en natuurlijk de bossen.

Tuinen in de kop van Overijssel houden hun open dagen op de volgende data:
– Zondag 11 juni, zondag 16 juli, zondag 3 september van 11:00 – 17:00 uur.

Voor meer informatie: www.tuinenkijkenindekop.nl

DE VRIENDENHOF