Tuin-Hof-Garden route (Fl)

Start locatie: Zie tuinen

Tuin-Hof-Garden route

Open weekend op 12 en 13 augustus

Nog even te gaan en dan zijn Ellen’s TUIN, de appelHOF en Lancaster GARDEN ons gezamenlijke open weekend.
Ellen’s tuin, Het waterland 56, Emmeloord is een stadstuin met borders op kleur. Er zijn diverse terrassen, een vijver en een gazon. De grote verrassing is de aangeklede geluidswal.
Er is versgebakken taart.
Lancaster garden, Lindeweg 6, Emmeloord is een boerderijtuin met rechte lijnen en een losse beplanting. De tuin bestaat uit diverse delen waaronder een vijvertuin. Hier en daar heb je mooie doorkijkjes over het polderlandschap.
Hier zijn diverse stekjes te koop.
De Appelhof, Blokzijlerdwarsweg 2, Marknesse ligt verscholen achter de hagen. Deze tuin is heel kleurrijk. De gazons zijn omringd door heel veel bloeiende planten. Er is een mooi aangekleed tuinhuis en er is een verdiept terras omringd door een prachtige border. De verzameling dahlia’s is indrukwekkend.
Hier is een brokantewinkel.

In alle tuinen is koffie en thee te verkrijgen.
De tuinen zijn op beide dagen geopend van 10:00 tot 17:00

Er wordt entree geheven (3,00 euro p.p.). Donateurs van de NTS mogen gratis naar binnen.

Voor meer informatie: www.facebook.com/TuinHofGarden