Tuin de Lage Oorsprong weer open

Datum: 1 juni 2020, vanaf 13:00

Start locatie: van Borsselenweg 36, 6862 BJ Oosterbeek

Op  maandag 1 juni, Tweede Pinksterdag, gaat tuin de Lage Oorsprong weer open. die dag is er een mooi programma voor jong en oud.
Ook na 1 juni is de tuin weer op woensdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur geopend. Op andere tijden is de tuin op afspraak te bezoeken, bijvoorbeeld voor groepen.

De entree bedraagt € 5,50 p.p. en is voor tuinvrienden en kinderen tot 12 jaar gratis. Voor de deelname aan een activiteit wordt een kleine extra bijdrage gevraagd, tenzij anders vermeld. Uitsluitend de tuin bezoeken is dan uiteraard ook mogelijk, dan geldt de gewone entreeprijs van € 5,50 en voor tuinvrienden is de entree gratis.

Openingstijden tuin: iedere wo, za, zo van 13.00 u tot 17.00 u tot 1 oktober.
Honden: aangelijnd meer dan welkom!
Toegankelijkheid: goed ook minder validen kunnen er terecht.

Contactpersoon info: Marielle Kempen 06 11109915