Stokrozen- en hortensiadagen in Espel

Datum: 3 juli 2020 t/m 5 juli 2020 (meerdaags), vanaf 10:00

Start locatie: Noordermiddenweg 13, 8311 PZ Espel

De gehele maand juli kan je elke vrijdag en zaterdag terecht in de Stekkentuin in Espel (Noordoostpolder). Er is een speciaal weekend op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 juli.

In De Stekkentuin te Espel kan je genieten van de meer dan 150 stokrozen in allerlei kleurschakeringen, die op het erf en tegen de schuurmuren van de boerderij staan. In de borders bloeien ruim 80 verschillende hortensia’s. Natuurlijk zijn er in deze opvallende liefhebberstuin ook vele andere bijzondere planten, heesters en bomen. Doorlopend is er een kleine expositie van schilderijen en tuinkeramiek.

Een bezoek aan deze tuin is te combineren met andere (NTs-)tuinen (op afspraak) in de buurt. Op vrijdag en zaterdag kunt u ook terecht bij iris- en hemerocalliskwekerij Joosten te Rutten en Bamboekwekerij Indo-Suka te Creil.

Er wordt entree gevraagd
Open van 10.00 – 17.00 uur