Sterke bollen dagen Laag Keppel (GE)

Datum: 16 september 2017, vanaf 11:00

Start locatie: Jan de Jagerlaan 2 6998 AN Laag Keppel

Rond de oude kleuterschool in Laag Keppel werd in een stuk bos op zandgrond in twintig jaar een originele stinzenplantenvegetatie gecreëerd. Van februari tot mei is onder de bomen een bloeiend tapijt van stinzenbloemen te zien. De gevarieerde beplanting komt tot leven door de inspirerende en deskundige wijze waarop Trudi Woerdeman en haar zoon Jan Willem Overmars bezoekers rondleiden. Oppervlakte: 5.000 m².

Entree en openingstijden

Voor donateurs 16 en 17 september gratis!

€ 4,00 incl. koffie/thee. Abonnement € 6,00. Geopend zo 16, ma 17, za 22 en zo 23 april (Bloeiende stinzenplanten), za 29 en zo 30 april (Wilde tulpen en late stinzenplanten), zo 7 en zo 14 mei (Bloeiende Camassia’s en bosplanten), za 16 en zo 17 september en za 14 en zo 15 oktober (Onze Sterke Bollen Dagen) steeds van 11.00 tot 17.00 uur (zie website voor programma). Voor donateurs tuin gratis zo 16 april, za 16 en zo 17 september en za 14 en zo 15 oktober (behalve voor Tuinclubs). Groepen tijdens Open Tuindagen op afspraak.

Route

Vanaf Rijksweg N317 tussen Doesburg en Doetinchem bij enige kruispunt met stoplichten richting Hummelo nemen, 1e links: 1e huis rechts in bos.

Trudi Woerdeman en Jan Willem Overmars
Jan de Jagerlaan 2