Soestdijker bollenlint, open voorjaarstuinen

Datum: 22 april 2017, vanaf 11:00

Start locatie: 4 locaties in Soest

In de herfst zijn er in vier tuinen veel bollen geplant. De bollen zijn niet allemaal opgekomen, echter de tuinen staan in prachtige voorjaarstooi! Een combinatie van bollen en bloeiende bomen, en vroegbloeiende rododendrons.

Vier tuinen gaan zaterdag 22 april open van 11.00 – 17.00 uur:

Eycken-dal

de tuin van Jos en Harm-Jan Luth

Jachthuislaan 68

3762 LB Soest

Deze tuin is een sier/moestuin en een heemtuin in aanleg met een kleine boomgaard, schapen en twee paddenpoelen met natuurlijke begroeiing. (tuin 191 in NTs Open Tuinen Gids 2017)

De tuin van Mechteld en Dirk de Jong

Vredehofstraat 10

3761 HB Soest

Een mooie tuin passend bij het jaren-30 huis. Hier borders en rhododendrons, met leuke slingerpaadjes en veel meer

Ank’s Tuin

de tuin van Ank Maertens, buurtuin van de familie De Jong,

Noorderweg 1

3761 ES Soest

Liefhebberstuin. Borders op kleur met bollen, voorjaarsbloeiende planten en rododendrons. Tevens zijn er planten te koop (voor een goed doel). (tuin 189 in NTs Open Tuinen Gids 2017)

Boschwijk

de tuin van Herman en Beline Geertsema

Praamgracht 3

3761 LB Soest

Parkachtige tuin met grote vijver, bijzondere bomen, heesters, rododendrons, magnolia’s, schaduwtuin.                           (tuin 190 in NTs Open Tuinen Gids 2017)

Entree € 3,00 per tuin inclusief koffie/thee en eventuele rondleiding

Tuinen 1, 3 en 4 zijn ook gezamenlijk geopend op:

Zaterdag 20 mei. Zaterdag 10, zondag 11 en maandag 12 juni

Zaterdag 7 oktober najaarstuindag.

(eventueel andere data op aanvraag)