Sneeuwklokjestuin: ‘Wubsbos’

Datum: 3 maart 2019, vanaf 11:00

Start locatie: St. Vitusholt 8, 9673 AK Winschoten

‘Wubsbos’ (tuin nr. 25, Open Tuinen Gids 2018)

Open: zondag 24 februari en zondag 3 maart 2019 van 11-17 uur. Entree vrije gift. Voor groepen op andere dagen na telefonische afspraak.

1.700 m2. bostuin met een hoogteverschil van plm. 5 m. in het Maintebos in bijna hartje Winschoten. In het vroege voorjaar overal sneeuwklokjes en iets later stinzenplanten, verwilderingsbollen en veel narcissen, verspreid door de tuin.

Samen met nog drie andere tuinen neem ik deel aan de Oost-Groninger bloembollenroute en sneeuwklokjeszondagen (zie: www.wubsbos.nl).