Sneeuwklokjestuin: The Stonefarm

Datum: 3 maart 2019, vanaf 11:00

Start locatie: Zijdstukkerweg 7, 9501 LB Stadskanaal

‘The Stonefarm’ (tuinnr. 16, Open Tuinengids 2018)

Open: zondag 24 februari en zondag 3 maart 2019 van 11.00 – 17.00 uur. Voor groepen op andere dagen na afspraak. Entree: vrije gift.

20.000 m2. Opvallend zijn de enorme zwerfkeien in de landschappelijke tuin. Een grote appelhof (1.400 m2) met een tapijt van sneeuwklokjes en krokussen. Verder door de hele tuin massa’s stinzenplanten en voorjaarsbollen. De bermen langs de weg zijn ook royaal beplant.

Wij organiseren samen met nog drie andere tuinen de Oost-Groninger bloembollenroute en sneeuwklokjeszondagen (zie: www.stonefarm.nl).