Sneeuwklokjestuin: Huis te Manpad (NH)

Datum: 1 februari 2019 t/m 31 mei 2019 (meerdaags), vanaf 10:00

Start locatie: Herenweg 7-11, 2105 MB Heemstede

Open: Vanaf 1 februari tot en met 31 mei 2019 is er iedere zaterdag om 10.00 uur en iedere dinsdag om 14.00 uur een rondleiding. Op deze tijdstippen staat er bij de poort een gids klaar. Aanmelden is niet nodig en er worden geen kosten berekend. Meer informatie: zie website Stichting Huis te Manpad.

Het park van Huis te Manpad, Herenweg 9 te Heemstede is alleen in excursieverband te bezoeken. In de bosborders in het park bloeien grote groepen verwilderde sneeuwklokjes, waaronder het dubbele sneeuwklokje. Om de groei van onze stinzenplanten te stimuleren passen we actief hakhoutbeheer toe, wat de kale plekken in het bos verklaart.

Een groepsbezoek is ook buiten de openstellingstijden mogelijk, behalve op zondag (hiervoor wordt wel een kleine vergoeding gevraagd). Spreek dit af met mevr. Iris de Graaff. Tel: 023-5475040, email: Iris_de_graaff@live.nl Meer informatie: www.huistemanpad.nl