Sneeuwklokjestuin: Domies Toen

Datum: 2 januari 2019 t/m 31 maart 2019 (meerdaags), vanaf --:--

Start locatie: Hoofdstraat 76, 9968 AG Pieterburen

Domies Toen (tuin nr. 13, Open Tuinen Gids 2018)

Open: De tuin is het hele jaar geopend; entree is € 3 per persoon. In april is de theeschenkerij op zondag geopend. In de theeschenkerij is het boekje over stinzenplanten te verkrijgen met daarin bovendien een route langs stinzentuinen in Noord-Groningen. Zie website voor informatie: www.domiestoen.nl

In Domies Toen staan het gewone sneeuwklokje (Galanthus nivalis), het dubbelbloemige sneeuwklokje (G. nivalis ‘Flore Pleno’) en grote sneeuwklokjes (G. elwesii) een ruim aantal andere soorten stinzenplanten.