Sneeuwklokjestuin: Dekema State

Datum: 5 februari 2019 t/m 31 maart 2019 (meerdaags), vanaf --:--

Start locatie: Dekemawei 5, 9057LC Jelsum

(Tuin nr. 31, Open Tuinen Gids 2018)

Open: De tuin van Dekema State is in deze tijd niet officieel open. Maar dinsdag t/m vrijdag is het hek bij de oprijlaan meestal open. Wie speciaal voor de stinzenplanten komt kan vooraf het best even bellen (058 257 00 20). Heel januari zijn wij gesloten, vanaf 5 februari zijn we weer bereikbaar.

Voor en naast het koetshuis een aardig veld sneeuwklokjes en op diverse plekken ook wat polletjes en gevuldbloemige sneeuwklokjes. Als eerste van de vele stinzenplanten bloeien onder meer boerenkrokus en Corydalis.