Sneeuwklokjestuin: De Tuin vol Woorden (DR)

Datum: 22 februari 2019, vanaf 12:00

Start locatie: Koekangerdwarsdijk 53, 7958 SR Koekange

(Tuin nr. 56, Open Tuinen Gids 2018)

Open: vrijdag 22 februari 2019 van 12- 15.30 uur (samen met ‘De Bostulp’). Toegang is gratis.

In de loop van jaren heb ik bijzondere kleinoden verzameld. Boeiend en subtiel. Mijn bostuin is bij uitstek geschikt voor sneeuwklokjes. Naast de bijzonderheden is Galanthus nivalis daarnaast overdadig aanwezig en zorgt voor witte ‘sneeuwvlakken’ op de bosbodem. Heel bijzonder. Een aantal kleinoden zijn te verkrijgen.

De winter is vaak wispelturig; check de website voor u komt. ww.bureautuinleven.nl