Sneeuwklokjestuin: De Palmentuin (UT)

Datum: 16 februari 2019 t/m 4 maart 2019 (meerdaags), vanaf 11:00

Start locatie: Parelgras 19a, 3902 AP Veenendaal

(tuin nr. 204, Open Tuinen Gids 2018)

Open: zaterdag 16 en zondag 17 februari, zaterdag 23 en zondag 24 februari en zaterdag 3 en zondag 4 maart 2019 van 11-17 uur. Voor groepen zijn we ook op andere dagen open, in overleg. Voor actuele informatie en route:  www.bvandeweerd.scarlet.nl/<http://www.bvandeweerd.scarlet.nl/>
Ik bied u graag de mogelijkheid om vroeg in het seizoen in mijn subtropische tuin te komen kijken waar ik ruim 200  soorten en zelfs onbeschreven soorten heb; erg leuk om deze  nieuwe  soorten sneeuwklokjes te bekijken. Daarnaast staan 60 soorten kerstrozen en bloeiende heesters in de tuin, waaronder toverhazelaars. Voor de echte liefhebber is een kleine hoeveelheid bollen opgepot. Met de sneeuwklokjes verwelkomen we de aanstaande lente.