Sneeuwklokjestuin: De Dinkeltuin (OV)

Datum: 1 januari 2019 t/m 31 maart 2019 (meerdaags), vanaf --:--

Start locatie: De Gervelink 30, 7591 DT Denekamp

(tuin nr. 80, Open Tuinen Gids 2018)

Open: donateursdag in het vroege voorjaar van 2019. Voor donateurs van de Nederlandse Tuinenstichting is de entree gratis; andere bezoekers betalen € 2,50 (de opbrengst is bestemd voor een goed doel), inclusief koffie of thee en iets lekkers.
Omdat planning van een open dag erg moeilijk is in verband met de te verwachten winter, verwijzen wij geïnteresseerden naar onze website: www.dedinkeltuin.nl. Hierop wordt te zijner tijd ook de datum bekendgemaakt.

Als de winter een beetje meewerkt zijn er meer dan 125 soorten en variëteiten sneeuwklokjes. Daarnaast zijn er 100 soorten en variëteiten Helleborus te zien en voorjaarsbloeiende bollen en heesters (o.a. Hamamelis). Er zijn ook sneeuwklokjes te koop.