Sneeuwklokjestuin: De Boschhoeve (GD)

Datum: 7 februari 2019, vanaf 10:00

Start locatie: Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze

Open speciaal in verband met de sneeuwklokjes: zaterdag 16 en zaterdag 23 februari; zaterdag 2 maart 2019 van 10.00-17.00 uur. Op deze dagen is de entree gratis.

In de tuinen zijn veel verschillende sneeuwklokjes aangeplant, die in de loop der jaren zijn uitgegroeid tot mooie forse pollen. Hierdoor zijn de verschillen in bloemvormen, hoogte en grootte goed te zien. De kwekerij is ook geopend voor verkoop, evenals de theeschenkerij.

Sneeuwklokjesfeest do. 7, vr. 8 en za. 9 februari 2019, van 10.00 tot 17.00 uur. Entree: € 4 per persoon. Meer informatie: www.boschhoeve.nl