Sneeuwklokjestuin: Bosch en Duin (UT)

Datum: 14 januari 2019 t/m 31 maart 2019 (meerdaags), vanaf --:--

Start locatie: Dennenweg 25, 3735 MP Bosch en Duin

(tuin nr. 179, Open Tuinen Gids 2018)

Open: vanaf half januari t/m maart 2019 afhankelijk van de weersgesteldheid. Alleen na telefonische afspraak. Entree: € 3,- t.b.v. de Nederlandse Tuinenstichting; gratis entree voor NTs-donateurs. Koffie en thee horen erbij.
Bostuin met veel verschillende, elkaar opvolgende voorjaarsbloeiers. Het aantal verschillende sneeuwklokjes is van lieverlee gegroeid tot ruim 260, bloeiend vanaf eind september (de herfstbloeiers) tot – afhankelijk van het weer – eind maart/begin april, veelal o.m. vergezeld van andere bol- en knolgewassen, zoals winterakonieten, Cyclamen coum, krokussen en vroegbloeiende Corydalis.