Sneeuwklokjesfeest in De Boschhoeve

Datum: 6 februari 2020 t/m 8 februari 2020 (meerdaags), vanaf 10:00

Start locatie: Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze

Dit lentefeest is inmiddels uitgegroeid tot een must voor iedere liefhebber van bloeiende voorjaarsbollen, maar natuurlijk vooral van sneeuwklokjes. In de borders, de boomgaard en het zogeheten ‘voorjaarslaantje’ kunnen bezoekers meer dan 350 soorten sneeuwklokjes bewonderen. De onderlinge verschillen in grootte, kleuren en vormen zijn dan goed te zien. Veel bijzondere cultivars komen inmiddels, na jarenlange zorg en aandacht, uit de eigen tuin van de Boschhoeve. Binnen staan vrolijke kleine tulpjes, krokussen, narcissen en prachtige pioenrozen klaar voor iedereen die op zoek is naar kleur in het vroege voorjaar. De bollenkisten zijn gevuld met zomerbollen waaronder heel veel dahliasoorten. Collega kwekers komen met variaties van kerstrozen, alpineplanten en vroeg bloeiende heesters en bomen.

De entree voor het Sneeuwklokjesfeest bedraagt € 4.= , kinderen tot 12 jaar gratis.